content_left_bg content_right_bg

Bedrijfsinformatie

FCS Betonstaal heeft een rijke staat van dienst.  Begin jaren 90 opende het bedrijf haar deuren in Stolwijk onder de naam FCS IJzervlechtbedrijf B.V. Onder leiding van directeur Arjan van Schoonhoven, die begin 2000 het roer overnam, bloeide het bedrijf uit tot een van de grootste en betrouwbare spelers in de regio. Inmiddels zijn er meer dan 10 mensen werkzaam en bouwden ze in 2009 een  compleet nieuw bedrijfspand.

Vanuit thuisbasis Stolwijk biedt FCS Betonstaal al haar klanten in de woning- en utiliteitsbouw, prefab- en betonindustrie en particuliere markt alle denkbare oplossingen op het gebied van betonijzer en vlechtwerken. Of het nu gaat om productie of maatwerk, alles wordt snel en vakkundig gemaakt in hun eigen werkplaats. De spullen worden geleverd op iedere gewenste locatie en daar ook afgemonteerd indien gewenst. Kwaliteit en service zijn voor FCS Betonstaal vanzelfsprekend. Ze zijn VCA gecertificeerd en maken gebruik van KOMO-gecertificeerd betonstaal.

Directeur Arjan van Schoonhoven: “Wij doen ons werk al ruim 20 jaar met veel plezier. De wensen van onze klanten staan altijd centraal en we doen er alles aan om snel kwalitatief hoogwaardige producten te maken en te leveren . Daarbij is afspraak bij ons afspraak. Klanten weten bij ons waar ze aan toe zijn. Dit alles is natuurlijk niet mogelijk zonder het enthousiaste en vakkundige team van FCS Betonstaal.”

        

 

 

 0182 34 30 37
Vraag een offerte aan download pdf

Keurmerken en certificaten

FCS Betonstaal VCA FCS Betonstaal RVA